Egyforma - Informális Formula1 Informátor

Formula1 események, elemzések, statisztikák. Perelés, óvás, fellebbezés az alábbi címre: geocucc [kukac] citromail [pont] hu

Utolsó kommentek

Közölnivaló

2010.04.04. 18:33 GeoCucc

Próbáltam új bejegyzéseket írni, ám a blog.hu a szokásosnál is jobban megmakacsolta magát, és nem volt képes az egyébként egyáltalán nem hosszú cikket teljes valójában elmenteni. Ez a harmadik ok, amiért nem frissült a blog. Az első az, hogy a http://motorsportal.hu/ oldalon fognak a továbbiakban megjelenni az írásaim, ahol két hasonlóan (jó értelemben) elvetemült személlyel készítünk majd előzeteseket, futamösszefoglalókat, elemzéseket a Motorhome rovatban.  A második ok pedig, hogy a szezon közepe táján idénre várhatóan egyébként is fel fogom függeszteni (de legalábbis mérsékelni) alkotó tevékenységem, hiszen Raikkonen és Hakkinen hazájába utazok egy pár hónapra.

Azért majd igyekszem ide is betenni az általam írt cikkeket, remélem hogy több, mint kevesebb sikerel.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://egyforma.blog.hu/api/trackback/id/tr691894335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása